Gestió de residus industrials en automoció: Teknia Group

Gestió de residus industrials en automoció

En automoció, com en totes les indústries, és de vital importància realitzar una correcta gestió de residus, complint amb la normativa i protegint el medi ambient.

Descripció del cas

Teknia Group és una companyia de desenvolupament i fabricació de components per al sector de la automoció, utilitzant tecnologies de plàstic, metall i mecanitzat. Puntera en innovació gràcies a la seva divisió de I+D.

Teknia Group generava fangs molt humits i altres residus de difícil tractament, que suposaven uns costs elevats de gestió.

Solució

GPA va realitzar un estudi i proposta de noves vies de gestió dels residus industrials, minimitzant els problemes d’humitat i aconseguint una reducció en el preu de gestió, transport i eliminació.

Resultats

Teknia Group va aconseguir resoldre la problemàtica en la gestió dels fangs i una reducció important en els costs.

Com puc rebre més informació?

GPA, fundada al 2006, estem especialitzats en la gestió integral mediambiental. Som agent oficial de residus (codi A-10043) de l’Agència de Residus de Catalunya.
Oferim solucions personalitzades per a cada client, amb un ampli ventall de serveis de gestió de residus, reciclatge i consultoria mediambiental. Pots realitzar una consulta gratuïta amb el nostre equip expert per obtenir més informació.

Contacta’ns a info@gpagestioderesidus.com i resoldrem tots els teus dubtes.

Francesc Borràs, soci fundador i director general de GPA, és dissenyador industrial per l'Escola Massana. Gràcies al seu esperit emprenedor, va fundar GPA l’any 2006, després de més de 10 anys d'experiència com a consultor tècnic mediambiental, per a un ampli nombre de clients de varis sectors industrials. Apassionat de l'esport, amb profund respecte per la natura i un ferm compromís amb el medi ambient.

ÚLTIMES ENTRADES

Reciclatge càpsules cafè a les empreses

Reciclatge de càpsules de cafè a les empreses

Moltes empreses disposen de màquines de cafè per a l'ús dels empleats. Les càpsules de cafè s’han…
Veure entrada
Declaració anual d'envasos

Declaració anual d’envasos (DAE)

La declaració anual d'envasos és un dels serveis més habituals que realitzem per als nostres clients, en aquesta època de…
Veure entrada

Subscripció al butlletí

Fields marked with an * are required

Veure més entrades

Veure totes les entrades