Documentació per la gestió de residus industrials: El full de seguiment (FS)

Documentació per la gestió de residus industrials: El full de seguiment (FS)

Per a les indústries és imprescindible dur a terme una sèrie de tràmits per la gestió de residus industrials, complint amb la normativa vigent.

Entre d’altres obligacions i responsabilitats, un cop feta l’alta de productor de residus, cada empresa té assignat un codi de productor identificador que s’utilitza per formalitzar qualsevol documentació de la gestió de residus, com:

Què és?

El Full de Seguiment (FS) és el document que ha d’acompanyar cada transport individual de residus al llarg del seu recorregut.

El Full de Seguiment Itinerant (FSI) és el document de transport de residus que permet la recollida amb un mateix vehicle i de forma itinerant de fins a un màxim de vint productors o posseïdors de residus. És el document que s’adjunta als transports itinerants de residus.

La formalització de FS és responsabilitat del productor o posseïdor del residu. S’ha de indicar informació a nivell de:

Per poder tramitar els fulls de seguiment cal utilitzar el Sistema Documental de Residus (SDR) de l’Agència de Residus de Catalunya (ARC): https://sdr.arc.cat/

Com puc rebre més informació?

Contacta’ns a info@gpagestioderesidus.com i resoldrem tots els teus dubtes.

 

A GPA Gestió de Residus, amb la constant investigació i l’ampli nombre de col·laboradors tant a nivell de transport com de gestió final, oferim la millor solució de recollida, transport i gestió de residus industrials amb el menor cost possible, i un sol interlocutor.

Som agent oficial de residus (codi A-10043) de l’Agència de Residus de Catalunya.

Oferim solucions personalitzades per a cada client, amb un ampli ventall de serveis de gestió de residus industrials, reciclatge i consultoria mediambiental. Pots realitzar una consulta gratuïta amb el nostre equip expert per obtenir més informació.

 

Francesc Borràs, soci fundador i director general de GPA, és dissenyador industrial per l'Escola Massana. Gràcies al seu esperit emprenedor, va fundar GPA l’any 2006, després de més de 10 anys d'experiència com a consultor tècnic mediambiental, per a un ampli nombre de clients de varis sectors industrials. Apassionat de l'esport, amb profund respecte per la natura i un ferm compromís amb el medi ambient.

ÚLTIMAS ENTRADAS

Reciclatge càpsules cafè a les empreses

Reciclatge de càpsules de cafè a les empreses

Moltes empreses disposen de màquines de cafè per a l'ús dels empleats. Les càpsules de cafè s’han…
Ver entrada
Declaració anual d'envasos

Declaració anual d’envasos (DAE)

La declaració anual d'envasos és un dels serveis més habituals que realitzem per als nostres clients, en aquesta època de…
Ver entrada

Subscripción al boletín

Fields marked with an * are required

Ver más entradas

Ver todas las entradas