Gestió de residus industrials: El cas d’èxit de Blumeprot

Gestió de residus industrials

En totes les indústries és de vital importància realitzar una correcta gestió de residus industrials, complint amb la normativa i protegint el medi ambient.

Descripció del cas

Blumeprot és una companyia de mecanitzats industrials situada a Vilassar de Mar. Utilitza la maquinària més avançada per a la fabricació de prototips per a departaments d’I+D+i, emprenedors, centres tecnològics i fundacions, comptant amb l’última tecnologia i amb la capacitat productiva necessària per a uns terminis de lliurament curts.

Blumeprot tenia dèficits a nivell de la documentació administrativa per la justificació de la declaració anual de residus. A més, el sistema de contenidors per acumulació de viruta embrutava el terra i no era apilable.

Solució

GPA va tramitar tota la documentació oficial segons la normativa vigent. Alhora va facilitar nous contenidors estancs i apilables per posar la viruta.

Resultats

Blumeprot disposa de tota la documentació administrativa obligatòria, així com d’un sistema més net i eficient per a la acumulació de viruta.

Com puc rebre més informació?

Contacta’ns a info@gpagestioderesidus.com i resoldrem tots els teus dubtes.

 

GPA Gestió de Residus, fundada al 2006, estem especialitzats en la gestió integral mediambiental. Som agent oficial de residus (codi A-10043) de l’Agència de Residus de Catalunya.
Oferim solucions personalitzades per a cada client, amb un ampli ventall de serveis de gestió de residus, reciclatge i consultoria mediambiental. Pots realitzar una consulta gratuïta amb el nostre equip expert per obtenir més informació.

Francesc Borràs, soci fundador i director general de GPA, és dissenyador industrial per l'Escola Massana. Gràcies al seu esperit emprenedor, va fundar GPA l’any 2006, després de més de 10 anys d'experiència com a consultor tècnic mediambiental, per a un ampli nombre de clients de varis sectors industrials. Apassionat de l'esport, amb profund respecte per la natura i un ferm compromís amb el medi ambient.

ÚLTIMES ENTRADES

Reciclatge càpsules cafè a les empreses

Reciclatge de càpsules de cafè a les empreses

Moltes empreses disposen de màquines de cafè per a l'ús dels empleats. Les càpsules de cafè s’han…
Veure entrada
Declaració anual d'envasos

Declaració anual d’envasos (DAE)

La declaració anual d'envasos és un dels serveis més habituals que realitzem per als nostres clients, en aquesta època de…
Veure entrada

Subscripció al butlletí

Fields marked with an * are required

Veure més entrades

Veure totes les entrades